Werkwijze

Wil je graag met je trouwkaart aan de slag, maar weet je nog niet precies hoe je dit aan moet pakken? Lees hieronder stap voor stap wat je kunt verwachten en wat er allemaal bij komt kijken.

Gratis proefkaart

Heb je bij mij dé kaart van je dromen gevonden? Wat leuk! Vraag dan vooral een gratis proefkaart aan.

Ga naar de trouwkaart die je leuk vindt en klik daar op de knop “proefkaart aanvragen” (fijn als je dit tot maximaal twee kaartjes kunt beperken). 

Nadat je dit gedaan hebt ontvang je van mij een vrolijk mailtje met een paar korte vragen en zorg ik, na ontvangst van jullie reactie, dat de proefkaart jullie kant op komt. 

Jullie ideeën + offerte

Als het kaartje in het echt net zo mooi is als jullie gehoopt hadden en jullie er dus mee verder willen, is het tijd voor de volgende stap.

We overleggen wat jullie wensen en ideeën zijn. Soms is het kaartje al precies goed zoals het is, maar mocht je zelf nog andere ideeën hebben dan hoor ik dat graag van jullie. Ik kan natuurlijk ook een volledig persoonlijk ontwerp voor jullie maken. 

Op basis hiervan maak ik een (vrijblijvende) offerte zodat je vast weet waar je aan toe bent voordat je ergens aan vast zit, wel zo fijn. 

Ontwerpproces

Zodra jullie akkoord zijn met de offerte, ontvang ik graag alle benodigde informatie.

Hiermee bedoel ik de teksten, voorbeelden van jullie kleurtjes, eventuele foto’s, enz. Als ik alles heb ontvangen ga ik voor jullie aan de slag. Jullie ontvangen dan, meestal binnen een week, een pdf met daarin het eerste ontwerp van jullie trouwkaart (spannend)! 

Dan is het tijd om heen en weer te mailen over de nodige aanpassingen en correcties. Net zo lang tot jullie helemaal blij mee zijn met het ontwerp.

Persoonlijke proefkaart

Mocht je het fijn vinden om voordat je de kaarten gaat bestellen een voorbeeld van jullie kaart te ontvangen, dan kunnen we een persoonlijke proefkaart bestellen.

Je ontvangt dan een voorbeeld van de kaart zoals hij uiteindelijk gaat worden. De kosten hiervan zijn meestal ongeveer € 40,-.

Voor sommige kaarten zoals bijvoorbeeld letterpress-kaarten is dit helaas niet mogelijk. Vraag me vooral naar de mogelijkheden als je hier interesse in hebt.

Bestellen + factuur

Zodra het ontwerp akkoord is, mail ik de factuur. Zodra deze betaald is bestel ik het drukwerk en eventuele toebehoren.

Het duurt dan ongeveer 1,5 week tot jullie het pakket in huis hebben. De kaarten worden kant-en-klaar geleverd, je hoeft ze alleen nog zelf in de envelop te steken.

Mocht je de kaarten nog niet meteen willen verzenden dan kun je er altijd voor kiezen om het ontwerp even te laten liggen tot je zeker weet dat alle tijden en locaties definitief zijn.

Jullie kaarten komen eraan

Als ik het pakket verzonden heb ontvang je van mij een mailtje met track and trace-code, zodat je precies weet wanneer je de kaarten kunt verwachten.

Ik hoor dan natuurlijk graag van je of je het pakket in goede ontvangen hebt. En dan… kunnen jullie ze naar jullie gasten gaan versturen!