Digitale save the date - Met jullie trouwlocatie

Voor je save the date is er nu ook een digitale optie. Snel klaar (meestal binnen een paar dagen!) én net zo duurzaam natuurlijk :-). 

Als je gaat trouwen is het fijn om dat op tijd aan te kondigen zodat je zeker weet dat al je favoriete mensen er ook écht bij kunnen zijn straks. Al heel vroeg de uitnodigingen op de post doen is niet altijd haalbaar, daarom maak ik deze superhandige digitale save the dates om via je telefoon te versturen.

Zodra ik van jullie akkoord heb gekregen op de prijs en het ontwerp ontvang je van mij een paar dagen later een jpg (voor verzending via WhatsApp) en een PDF (voor in de mail) met daarin alvast de belangrijkste info voor jullie gasten. Kun je dat mooi weer van je todo-lijstje afstrepen ?.

Deze save the date is íets duurder en heeft een iets langere levertijd (meestal een weekje) dan de andere opties. Dit komt door het toevoegen van de persoonlijke illustratie van jullie eigen trouwlocatie. Mocht ik die van jullie al eerder voor iemand gemaakt hebben dan vervalt dit uiteraard.

€69,-
Lees meer
Vrijblijvende offerte ontvangen