Trouwkaart op maat

Ontwerp op maat

Mocht je nou fan zijn van mijn stijl en ontwerpen maar in mijn collectie nog niet helemaal de kaart van je dromen vinden, ga dan voor een trouwkaart op maat.

We kunnen dit op meerdere manieren aanpakken, maar het werkt meestal het fijnste om uit te gaan van één van de ontwerpen van mijn site. Je ontvangt van mij, als je dat fijn vindt, eerst een gratis proefkaart van dit ontwerp. Daarna hoor ik graag wat je ideeën zijn voor eventuele aanpassingen.

Jullie stijl en sfeer

Misschien ben je op zoek naar een andere kleur, andere lettertypes of wil je een detail, waar je verliefd op bent geworden, van een andere kaart gebruiken. Kijk voor de nodige inspiratie vooral op mijn site rond of natuurlijk op Pinterest en laat me weten welke stijl en sfeer je zoekt, ik denk graag met jullie mee.

Zodra duidelijk is hoe de kaart er ongeveer uit moet gaan zien en ik de teksten ontvangen heb ga ik met het ontwerp aan de slag. Je ontvangt, meestal na ongeveer een week, een PDF met het eerste ontwerp. Hierna mag je natuurlijk aangeven wat er nog aangepast moet worden en zorgen we er zo samen voor dat deze trouwkaart perfect bij jullie bruiloft past!

Persoonlijk ontwerp

En als je toch liever een volledig persoonlijk ontwerp wil kan dat natuurlijk ook. Kom dan vooral een keer bij mij op de studio langs. Dan nemen we in een gesprek al jullie wensen en ideeën door en kan ik direct veel voorbeelden en materialen laten zien.

Zo kunnen we er samen vast een prachtige uitnodiging van maken, laat me weten wat ik voor jullie kan betekenen.