Styling voor jullie trouwdag

Wat is er nou leuker dan dat álles op je bruiloft perfect bij elkaar past. Juist daarom vind ik het zo leuk om ook de aankleding van jullie bruiloft te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan tafelnummers, gelofte boekjes, bedankjes of menukaarten. 

Tafelnummers, menukaarten en naamkaartjes

Om jullie dinertafels in de juiste stijl aan te kleden maak ik bijvoorbeeld tafelnummers, menukaarten en naamkaartjes,

Ik ontwerp deze altijd in de stijl van jullie trouwkaart, op elk gewenst formaat. De tafelnummers en naamkaartjes worden vaak gevouwen zodat ze mooi kunnen blijven staan. De menukaarten blijven juist vaak plat zodat ze op het bord gelegd kunnen worden. Hiernaast en hieronder een aantal foto's van toebehoren die ik voor anderen verzorgd heb.

De kosten zijn altijd afhankelijk van het aantal, de afmetingen en het ontwerp, dus handig om hiervoor eerst even een offerte op te vragen.

summer wedding menu en naamkaartje
autumn wedding menukaarten en naamlabels
delfts blauwe tafelaankleding
tafelnummers in bijpassend ontwerp

Gastenboeken

Hoe leuk is het om achteraf te kunnen genieten van persoonlijke berichtjes van al je gasten!

Om dit makkelijker te maken ontwierp ik dit handige gastenboek. Met directe vragen en handige lijstjes om het invullen zo leuk mogelijk te maken en er zo voor te zorgen dat zo veel mogelijk gasten dit ook echt gaan doen. 

Op de dag zelf een handig losbladig systeem (dus iedereen kan tegelijk schrijven) dat je achteraf makkelijk in elkaar zit met de meegeleverde boekschroef. En ook hierbij zorg ik er natuurlijk voor dat het ontwerp mooi op jullie trouwkaart aansluit.

gastenboek met kraft voorvel
modern gastenboek
persoonlijk ontwerp gastenboek
gastenboek met vrolijke stippen

Bedankjes, geloftenboekjes en welkomstborden

En als jullie dan nog steeds geen genoeg van me hebben kan ik eventueel óók nog een bedankje, vow boekje, bedankkaart of welkomstbord voor jullie maken.

Bedankkaart Een lief kaartje met bijvoorbeeld een foto van jullie trouwdag om achteraf naar jullie gasten te sturen om ze te bedanken voor hun komst.

Bedankjes Dit kan bijvoorbeeld een persoonlijk gedrukt papieren zakje, een lief labeltje met bijpassend draad of een klein kaartje voor op de hotelkamer zijn.

Gelofte boekje Een omslag waar je je eigen geloftes in kan steken of een persoonlijk gedrukt boekje met daarin jullie eigen teksten.

Welkomstbord Een grote print of een digitaal bestand waarmee je jullie eigen welkomstbord kan maken.

Welkomstbord op hout
Vow boekje
Welkomstbord op glas
Gelofteboekje