Prijsvoorbeelden

Omdat het, voor je ergens ja tegen zegt, fijn is om te weten wat het gaat kosten zie je hieronder een aantal voorbeeldprijzen. De prijzen lopen nogal uiteen, dus als je het exact wil weten vraag dan eenvoudig een offerte aan bij de kaart van je keuze.

Deze voorbeeldprijzen zijn vooral om je vast een beetje een beeld te geven van wat jullie kaart ongeveer gaat kosten. Mocht je hier vragen over hebben laat je het me dan weten?

Enkele trouwkaarten

Prijzen voor enkele trouwkaarten

De naam zegt het al, dit is een ongevouwen kaart. Eventueel, ook nog voorzien van iets extra zoals bijvoorbeeld een voorvel, een wikkeltje, een (minil-)label of iets anders (voorbeelden zie je hieronder). 

 • De prijs voor 50 enkele trouwkaarten ligt tussen € 207,50 en € 217,50, afhankelijk van het materiaal en het formaat. Bestel je er meer dan 50, dan kost iedere extra kaart tussen € 0,65 en € 0,85 per stuk.
 • De losse extra's variëren in prijs, maar de kosten voor 50 stuks liggen tussen de € 12,50 en € 65,-. Hierna is de prijs per stuk maximaal € 1.

Prijzen zijn incl. in elkaar zetten en verzenden naar jullie, maar excl. enveloppen, adresstickers en sluitzegels, enz.

Gevouwen uitnodigingen

Prijzen voor gevouwen uitnodigingen

Een kaart kan op veel manieren gevouwen worden: als wikkel, drieluik, aan de boven- of zijkant (voorbeelden zie je onder dit tekstblok). Ik splits de prijzen hier onder in dubbele kaarten (met één vouw) en drieluik kaarten (met meerdere vouwen).

 • De prijs voor 50 dubbele kaarten ligt (afhankelijk van het formaat en materiaal en zonder extra's) tussen € 220 en € 237,50. Bestel je er meer dan 50, dan kost iedere extra kaart ± € 1,25.
 • De prijs voor 50 luikgevouwen, drieluik, zigzag en wikkel kaarten is € 266,-. Bestel je er meer dan 50, dan kost iedere extra kaart ± € 1,25.
 • Ik kan de kaart ook voor jullie dichtmaken met linnendraad of een papieren bandje. Dat kost maximaal € 41,25 voor 50 stuks. Daarna is de prijs per stuk €0,15 (linnendraad) of €0,65 (bandje).

Prijzen zijn incl. in elkaar zetten en verzenden naar jullie, maar excl. enveloppen, sluitzegels, enz.

Drieluik trouwkaarten

Drieluik met tekstkaart (meest gekozen!)

Je kunt een drieluikkaart extra sjiek maken door er een kaart in te plakken of steken. De eerste optie is strak en modern, de tweede is, omdat dit zonder lijm kan, extra duurzaam.

 • De prijs voor 50 drieluikkaarten met ingeplakte tekstkaart is ± € 316,-. Daarna kosten ze ongeveer € 2,- per stuk.
 • De prijs voor 50 eco-drieluikkaarten met ingestoken tekstkaart ligt rond de € 365. Daarna kosten ze maximaal € 2,95 per stuk.
 • Aankleden met een papieren bandje of linnendraad met datumlabeltje kan natuurlijk ook. Dat kost tussen de  ± € 35,-  en €41,25 voor 50 stuks. Hierna is de prijs per kaart niet meer dan € 0,65.

Prijzen zijn incl. in elkaar zetten en verzenden naar jullie, maar excl. enveloppen, sluitzegels, enz.

Pocketfold uitnodigingen

Pocketfolds met losse tekstkaartjes

Pocketfolds heb ik met én zonder ingestoken tekstkaart. Hieronder zie je van ze allebei voorbeelden.

 • De prijs voor deze kaarten zonder tekstkaart is maximaal € 315,- voor 50 stuks. Daarna is de prijs € 2,25 per stuk (zonder inleggers). 
 • De prijs met tekstkaart is maximaal € 363,50 voor 50 kaarten. Iedere volgende kaart kost € 2,95 per stuk (zonder inleggers).
 • Dagplanners of inlegkaarten kosten € 56,25 voor 50 stuks. Daarna kosten ze € 0,65 per stuk. 

Prijzen zijn incl. in elkaar zetten en verzenden naar jullie, maar excl. enveloppen, sluitzegels, enz.

Prijzen stanskaarten

Halfronde trouwkaarten

Ik kan jullie trouwkaarten in élke vorm maken die je maar kunt bedenken, zoals bijvoorbeeld de halfronde trouwkaart die je hieronder ziet. 

 • De prijs hiervan ligt voor 50 enkele kaarten rond de € 262,50. Iedere volgende kaart kost ± € 1,80.
 • Bijpassende (ook gestanste) inleggers kosten ± € 104,- voor 50 stuks. Iedere volgende inlegger kost ± € 1,60 per stuk. 

Prijzen zijn incl. in elkaar zetten en verzenden naar jullie, maar excl. enveloppen, sluitzegels, enz.

Save the dates

Prijzen voor save the dates

Voor jullie save the date bestaan verschillende opties, zoals je in de foto’s hieronder ziet. Alle ontwerpen zie je op deze pagina.

 • Een digitale save the date kost € 39, ongeacht het aantal.
 • De prijs voor 50 enkele kaarten (allemaal weer helemaal eco) ligt tussen de € 160,- en €187,50. Save the dates met voorvel / bandje e.d. zijn wat duurder. 
 • Iedere volgende kaart kost per stuk tussen de € 0,75 (strak gesneden) en €1,- (met scheurrandje).

Prijzen zijn incl. in elkaar zetten en verzenden naar jullie, maar excl. enveloppen, sluitzegels, enz.

Overige onderdelen

Enveloppen, sluitstickers en adressering
 • Enveloppen met puntklep kosten (afhankelijk van de soort) tussen de € 37,50 en € 52,25 voor 50 stuks. Iedere extra envelop kost ongeveer € 0,55 per stuk.
 • Enveloppen met rechte klep kosten max. € 42,50 voor de eerste 50 stuks. Daarna kosten ze niet meer dan € 32,50 per 50 stuks. Let op: deze enveloppen zijn dus alleen per 50 stuks te bestellen.
 • Eco-sluitzegels (rond) kosten € 27,50 voor 96 stuks. De rechthoekige sluitstickers kosten € 27,50 voor 56 stuks.
 • De prijs voor adresstickers is € 59,50 voor 50 adressen. Iedere volgende adressticker kost € 0,50. 

Prijzen lakzegels

Lakstempel en lakzegels
 • Een persoonlijke lakstempel kost € 96,25. Je krijgt deze met jullie trouwkaarten toegestuurd. De lakzegels kan ik voor jullie maken. Je ontvangt ze met een dubbelzijdig kleefrondje of al op de kaart geplakt. Ze kosten € 33,75 per 50 stuks. Iedere volgende zegel kost € 0,75.
 • Als je wel lakzegels wil gebruiken maar liever geen lakstempel koopt, kun je ook gebruikmaken van een stempel uit de vaste collectie. De kosten voor het gebruik van de stempel zijn € 20. Daarnaast betaal je € 33,75 per 50 lakzegels. Iedere volgende zegel kost € 0,75.

Deze informatie is natuurlijk verre van volledig dus vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor de kaart die jullie het mooiste vinden!