Over mij

Over mij

Ik blijf je trouw bestaat enkel en alleen uit mij, Maaike van der Zee. Hier even een korte bio, mocht je meer willen weten mag je me áltijd mailen.

?  Geboren en getogen in Friesland, maar inmiddels alweer ruim 20 jaar woonachtig in Gelderland.

??‍?  Na mijn opleiding Grafisch Ontwerp aan de HKA en de nodige jaren werkervaring bij verschillende ontwerpstudio’s ben ik in 2013 Ik blijf je trouw begonnen.

We zijn zo blij!

??  Sinds 2019 is er nog ook een webshop met geboortekaartjes. Onder de naam We zijn zo blij vind je een flinke collectie volledig duurzame geboortekaartjes. Om dit voor elkaar te krijgen ben ik gaan samenwerken met de fantastische Irene Poppelier. Zij neemt voornamelijk het klantcontact en de opmaak voor haar rekening, ik richt me vooral op het ontwerpen en de ontwikkeling.

Vakantieliefde

?  In 2020 heb ik de stap gewaagd om over te stappen op duurzame materialen en een mens- en milieuvriendelijke productie. Je vindt op mijn site nu dan ook veel kaarten die het predicaat “duurzaam” dragen. Zo fijn dat mijn werk nu weer volledig op mijn persoonlijke overtuigingen aansluit! Ik weet niet of ik ooit al zó blij ben geweest met veranderingen. 

?  Ik hou van vakantie, maar echt, heel veel. Zo veel dat ik altijd probeer er zo veel mogelijk in een jaar te proppen. Ik hoef niet altijd lang of ver weg, maar dit is toch echt wat ik het liefste doe. Kamperen in Duitsland, met de trein naar Italië, een lang weekend Parijs met mijn moeder en mijn oudste dochter, allemaal even leuk!

Direct contact

?  Mijn motto voor mijn werk is al heel lang; Het moet niet op werken lijken. En zo lang ik mooie trouwkaarten voor práchtige bruidsparen mag maken en bijzondere geboortekaartjes voor de liefste baby’s gaat dat dus helemaal goed. Niks meer aan doen.

?  De trouwkaarten worden allemaal door mij ontworpen en ook al het contact is direct met mij. Mocht je ideeën of opmerkingen hebben, laat het me vooral weten. Ik hoop snel iets van jullie te horen.