Mooi verzenden

Als je dan een prachtige trouwkaart hebt uitgezocht is het natuurlijk extra leuk om er zo'n mooi setje van te maken dat ook de postbode er helemaal vrolijk van wordt. Je vindt hier alle benodigdheden en info.

Duurzame enveloppen

Duurzame enveloppen zijn lastig te vinden, maar we hebben de beste opties voor jullie geselecteerd.

Veruit het grootste deel van onze collectie bestaat uit gekleurde enveloppen die voor minstens 80% uit gerecycled materiaal bestaan. Daarnaast zijn er ook opties die 100% gerecycled zijn. Er zitten er ook een aantal tussen die helemaal, of deels, gemaakt worden van landbouwafval. Wil je hierover of over iets anders meer weten vraag het dan vooral. Prijzen vind je bij mijn prijsvoorbeelden.

Zilvergrijze envelop
Paperwise envelop
Woolblue envelop
Licht kraft envelop

Gerecyclede sluitstickers

Om de enveloppen mooi dicht te plakken gebruiken we graag bijpassende sluitzegels.

We hebben ronde én rechthoekige (met afgeronde hoekjes) sluitstickers, maar net wat jij het mooiste vindt. Deze sluitzegels zijn minstens zo duurzaam als de rest van onze producten. We laten ze namelijk op stickervellen van gerecycled papier printen en ze zijn voorzien van watergedragen lijm. En dan worden ze ook nog plasticvrij bij ons bezorgd (dat is dus driedubbel goed!). Prijzen vind je bij mijn prijsvoorbeelden.

Enveloppen adresseren

Ik help je graag om je enveloppen extra mooi te maken met bijpassende adresstickers

Een adressering die perfect aansluit op het ontwerp van jullie trouwkaart, dat is meestal heel wat mooier dan je eigen handschrift. Het scheelt je ook nog heel veel werk, je hoeft namelijk alleen maar een excel in te vullen. Ik zorg daarna voor de rest. We ontwerpen adresbandjes op maat en we plakken ze alvast voor jullie om de enveloppen heen. Geen standaardontwerpen dus, maar iets dat écht bij jullie kaartje past in een vorm die net wat chiquer is dan een simpel etiketje. Prijzen vind je bij mijn prijsvoorbeelden.

Persoonlijke lakstempel

Met een persoonlijke lakstempel kan je jullie trouwkaarten helemaal in stijl versturen. Op deze manier is niet alleen de kaart maar ook de verpakking een echt cadeautje voor je gasten.

Mocht je geen zin hebben om met zegellak en een vlammetje in de weer te gaan kan ik ook de lakzegels voor je maken, dan krijg je ze met een dubbelzijdig stickertje op de achterkant. Maar net wat je zelf wil. De stempels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerp ik op maat. Prijzen vind je bij mijn prijsvoorbeelden.